fredag 16. januar 2015

2015 Kalender

Vi fikk i oppgave å ta bilder til, eller bruke bilder vi har allerede tatt tidligere for å lage en kalender for året 2015.

Jeg hadde noen bilder fra før av, men måtte ta de meste av de jeg brukte nå i Januar, noe som gjorde det vanskelig å skaffe bilder som passer til noen av årstidene.

Vi fikk og en plan der vi fikk et tema, eller en måte bildet måtte se ut, noe som var litt vanskelig for meg ettersom jeg følte at jeg ikke kunne velge så mye av de forskjellige tingene selv.

To av de bildene vi måtte ha med var lysbilde i november og et bilde som fanget bevegelse i januar. Disse var ok å jobbe med, men følte ikke at jeg greide å ta noen spesielt bra bilder pga. mangel på tid.


Jeg ble dessverre ikke så glad i hvordan Mars passet inn med de andre bildene her, det er litt for sterke farger på det i forhold til de litt myk/ lyse fargene på de andre bildene, og det var vanskelig å finne et bilde som passet generelt til Mars måned.
Her er jeg igjen ikke så altfor fornøyd med ett av bildene, nemlig August. Jeg hadde tenkt å bruke et annet bilde, men det ble ikke helt som jeg hadde tenkt så hadde bare dette igjen. Bildet er rotete, og det er litt mye som foregår og ikke noe sted man kan hvile øynene.


Disse 4 månedene ble jeg ganske fornøyd med, spesielt September og Desember. Oktober er jeg og fornøyd med selv om tema for den måneden forvirret meg litt.

I alt synes jeg at oppgaven var ok, og det gjorde at vi måtte velge mellom forskjellige bilder vi hadde tatt og finne noe som passet til vær måneden. Men selv om synes jeg personlig at det burde være litt mer frihet i den, og at vi kunne velge et tema selv der vi kunne brukt de forskjellige foto teknikkene man vil ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar